Tietoja vertailusta

Sisältö

Pikavippi vertailusta

Tämä vertailu ei sisällä kaikkien yrityksien kaikkia pikavippi ja pikalainatarjouksia. Vertailuun kerätyissä tiedoissa on karsittu mm. suuria summia, vain kanta-asiakkaille tarkoitettuja lainatarjouksia. Tarjontaa ollessa paljon mukaan on valittu vertailuun parhaiten soveltuvat vippitarjoukset. Myös monessa erässä maksettavat vipit eivät kuulu vertailun piiriin. Vertailuun ei myöskään otettu mukaan alle 14 päivän maksuajan tarjouksia. Myös tietoja kerättäessä suljettuna olleet palvelut on jätetty vertailusta pois.

Tietojen oikeellisuudesta

Tämän sivuston ylläpitäjä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Tiedot on kerätty käsin pikavippejä tarjoavien yritysten kotisivuilta. Tiedoissa voi olla kirjoitusvirheitä, vääriä tietoja tai laskuvirheitä. Tiedot voivat myöskin olla vanhentuneita. Tiedot päivitetään ajoittain ja päivitysaika ilmoitetaan vertailusivujen alalaidassa. Tiedot on tarkoitettu vain kuluttajille avuksi pikalainoja vertailtaessa.

Pikavippejä koskeva info on vuoden 2007 kesän tilannetta vastaava.

Muuta

Palvelun ylläpitäjä henkilökohtaisesti ei pidä pikavippejä ratkaisuna taloudellisiin ongelmiin kaikissa tapauksissa eikä kehoita tämän sivuston käyttäjiä pikalainoja hyödyntämään. Päätös tämän palvelun tietojen hyödyntämisestä on käyttäjällä itsellään.

 


Emme vastaa tietojen oikeellisuudesta. Tiedot päivitetään ajoittain. Tiedot on päivitetty viimeksi 16. syyskuuta 2008